Koulutusta kuljettajille

Kuljettajakoulutus Turku ja Jyväskylä

Kiikarissa kuljettajakoulutus? Koulutus M. Varjokumpu jatkokouluttaa ammattikuljettajat jouhevasti!

EU:n ammattipätevyysdirektiivin myötä jatkokoulutus on pakollista ammattikuljettajille. Kuljettajien jatkokoulutuksista huolehtii Koulutus M. Varjokumpu – tarjoamme laadukkaat kuljettajakoulutukset, kuten ammattipätevyyskoulutukset sekä ADR-koulutukset, kaikille kuljetusalan ammattilaisille.

Kuljetusalan ammattipätevyys on voimassa 5 vuotta

Ammattipätevyyttä pidetään yllä kuljettajan jatkokoulutuksilla. Se on pakollinen kaikille kuorma- ja linja-autoa sekä yhdistelmäajoneuvoja ammatikseen kuljettaville ammattilaisille. Jatkokoulutuksemme jälkeen ammattipätevyytesi on voimassa kerrallaan viisi vuotta.

Toimialueemme kattaa Turun lisäksi koko Suomen. Pyydä rehti tarjous kuljettajakoulutuksesta.

Ota yhteyttä

Koulutusta kuljettajille ympäri Suomen

Järjestämme kuljettajakoulutuksia pääosin Turun ja Jyväskylän seudulla, mutta koulutuksiimme osallistuu kuljettajia ympäri Suomen.

Koulutuspäiviämme kuvataan mielenkiintoisiksi, ammattimaisiksi ja keskustelua herättäviksi. Kuljettajakoulutusten sisältö voidaan räätälöidä jokaiselle ammattilaiselle ja jokaiselle yritykselle juuri niiden tarpeiden mukaan, missä milloinkin kaivataan lisää kouluttautumista.

Suosittelemme, että varaat oman aikasi jatkokoulutukseen riittävän ajoissa jotta nykyinen pätevyytesi ei ehdi päättymään.

Koulutus M. Varjokummulta saat:

Sinun tehtäväksesi jää vain ilmoittautua seuraavaan kuljettajakoulutukseen! Meidän kuljettajakoulutuksissa on aina rento ja hauska, mutta erittäin ammattitaitoinen ja pätevä ympäristö oman osaamisen kehittämiseen.

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita Lähetä viesti